Extra Wedding

СВАТБАТА НА МИРЯНА И ИВАЙЛО ЗАХАРИЕВ – СВАТБА С ПОЧЕРК!

Популярният артист от сериала  „Под прикритие”, Ивайло Захариев имаше преди по-малко от три дни голям повод за щастие и празнуване!  На 5ти май, пред повече от 120 гости, атрактивният артист се ожени за избраницата си Миряна – мениджър комуникации във „ Фондация за социална промяна и включване”.

Звездата от сериала се врече на любимата си Миряна , а тя му обеща да го обича докато смъртта ги раздели!

Паметното  събитие се състоя в градината на хотел Експо и с тяхното любезно съдействие, а кумове бяха Иво и Цветелина Орешкови. Церемонията се проведе по протестантска традиция, водена от пастор Калоян Курдоманов. До олтара Миряна беше водена от баща си и предадена сърдечно на мъжа на живота и! Двамата си размениха обети за вярност и любов, за уважение и взаимна подкрепа.

Булката бе заложила на романтична рокля, изработена специално за нея от дизайнера Евгени Петков,  с когото са приятели от детство. Използваните материали бяха лен, шифон и дантела, а към тях идеално пасваха свежите пролетни цветя – избора на младоженците за цветната декорация на тържеството. В роматничен стил бяха и всички останали детайли на празненството – Миряна имаше три шаферки, облечени също в роматични рокли в естествени тонове,  ръчно направени покани и табелки с дантела, декоративни висящи сърца, ръчно изработени свещи, а за разряването на сватбената торта се употреби изискан тортен прибор на Ралф Лорен – специален подарък за двойката.

Цялостната подготовка на сватбата се е случи със съдействието и консултирането на Мирена Тодорова от Екстра Уединг, приятелка на младоженците, която е помогна те да не пренебрегнат служебните си ангажименти и все пак да имат мечтаното тържество.

Любопитните факти от събитието изобилстваха – златна монета от 1817 г, която майката на Иво подари на снаха си, за да носи нещо старо, която беше пришита към роклята и; гост изпълнители и танцьори от фолклорна формация Глагорци, късометражен филм-изненада, подготвен специално по идея на Влади Балевски, който представляваше екъшън комедия, с измислена история, в която Ивайло и Миряна обират магазини и бягат от полицията, дни преди сватбата си; първият сватбен танц, който далеч не беше традиционен – младоженците бяха подготвили своя хореография микс от техни любими парчета, където Ивайло подобаващо прояви своя актьорски талант

Водеща на двете събития бе Ваня Гуленова, а видеозаснемането се изпълни от Волк Вижън, музиката  пускаше DJ Алекс Богатинов, а за своята професионална сватбена фотография, двойката се довери на дългогодишния си приятел Влади Балевски и екипа на „Балевски фотография”.

Сред гостите очаквано бяха и известни имена от родния шоубизнес и колеги на Ивайло – Ирена Милянкова,  Захари Бахаров, Мариан Вълев, Христо Мутафчиев, Венци Янков, както и двама баскетболни национали, единия от които Иван Лилов е бъдещият баджанак на Ивайло, тъй като на сестрата на Миряна – Йоана,  другата година и предстои подобно вълнуващо събитие.

На сватбеното си тържество, двойката прояви отново своята социална ангажираност, подкрепяйки две каузи. Те се лишиха от букети  в сватбения си ден и още в поканите помолиха гостите си да донесат вместо цветя, плик с пари, които да отидат в подкрепа на младежи, които напускат домове за деца. Младоженците са лично обвързани с каузата, тъй като Миряна работи във фондацията, която реализира програма „Дом възможност” за такива младежи. Освен това, вместо декоративни подаръчета за гостите, младоженците избраха да закупят ръчно изработени сапунчета от Работилницата за сапуни към „Дом възможност”.

По време на цялото сватбено тържество Миряна и Ивайло не преставаха да демонстрират своята вяра, че човек е създаден, за да се обрече във вярност на друг.

След веселия купон, двамата заминаха на дълго сватбено пътешествие в Малта.

Мирена Тодорова , сватбена агенция Екстра Уединг

http://dartsnews.bg/News/22242
http://www.vladibalevski.com/2012/05/06/IZ/
http://mamita-bg.com
http://www.razkritia.com
http://www.glagorci.com
http://www.volk-vision.com
https://www.facebook.com/pages/DJ-%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%91%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2/259057437462005
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003525520941